Cookie Cut home transformed

This one is a fresh new build.

No curb appeal.

carnival 010

In the back of the house, there was a slab of concrete as a back porch and a steep drop-off that was not only dangerous but also bothersome to observe.DSC04060DSC04061

march 2007 021june 2008 026g.jpggrrgh.jpgDSC04043 2DSC04044 2DSC04045DSC04046 2DSC04047DSC04054DSC04053DSC04052DSC04055DSC04056DSC04057DSC04058DSC04058 2DSC04059DSC04062DSC04063DSC04064DSC04065

DSC04105
Added Skylight in the Living room next patched ceiling repair from builders’ structural flaw repair.

DSC04087

Image002
All complete on the outside.

dsc04090.jpg

DSC04091
Shimmed the window for a perfect level.

DSC04092

Added Skylight in the Living room next patched ceiling repair from builders’ structural flaw repair.

DSC04106
Pre-placement of the sill to check for fit
DSC04126
Adding the finishing touch

I wanted to create an amazing outdoor living space.

 

Leave a Reply

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email!

%d bloggers like this: